Rebecka Magnusson

Rebecka är utbildad E-RYT,  500 Certifierad yogalärare med Ashtanga yoga i grunden. Hon har över tio års erfarenhet och har undervisat i yoga sedan 2007. Rebecka har utbildat sig både i Sverige och i Indien inom ashtanga- vinyasa- rocket-  yin- och chakra yoga.

Hennes sätt att undervisa är pedagogiskt och varierande. Allt från dynamisk utmanade vinyasa flow till mjuk och avslappnande yinyoga.

Rebecka reser gärna världen runt för att både undervisa och undervisas. Genom resor till när och fjärran har hon tränat för erfarna yogalärare, så som Sharath Jois, Kino MacGregor, Petri Räisänen, Richard Freeman, David Swenson, Ellen Johannessen mfl.

Rebecka ser yogan som ett livselixir, ett sätt att rena kropp och sinne, lära känna sig själv, bli medveten om sin andning och acceptera tillståndet i nuet. Rebecka lär sina elever att bestrida sina rädslor, och att utvecklas både mentalt och fysiskt. I hennes klasser passar både nybörjare in, lika väl som de med mer yoga erfarenhet. Det blir en personlig praktik för alla som är med.
 

"Yoga is an internal practice. The rest is just a circus."

- K. Pattabhi Jois -


Förutom hennes roll som yogalärare är Rebecka diplomerad massör, ayurveda och  spaterapeut samt hälsocoach. Hon är en uppskattad terapeut som ser hela människan och ger fantastiska behandlingar som kan vara både avslappnade, djupgående och frigörande.
 

Mikael Magnusson

Mikael håller i vår trummeditation och kreativt skapande musicjam. Alla som vill får vara med och prova instrument i form av trummor, gitarr och maracas. Här vävs ni ihop till ett gungande band och den som vill får dansa. Mikael guidar oss också ibland med livemusik under yogaklassen, vilket är en magisk upplevelse.
Mikael har skapat med gittaren sedan många år tillbaka, där får han utlopp för sin inre kreativitet. Han arbetar med egenskrivet material men också med folkartister som Afzelius, Vreesvijk, Dylan, Cohen och Cash som har inspirerat honom i musiken. I dagsläget underhåller han på äldreboenden, dagcentraler men också på privata fester, pubar, restauranger. Han är en uppskattad musiker hos såväl äldre som yngre publik.