Yoga marathon 23 Maj 2019

En dag med olika yoga / medationsformer- passar för alla!

INNEHÅLL
09.00 Vi inleder med en kort intentionsmeditation för dagen och därefter ett mjukt flödande vinyasa yoga med fokus på bröstöpnnare.
Att praktisera bröstöppnare motverkar spänningar i bröst och bröstrygg som man lätt kan få av kontorsarbete, stress m.m. Genom att lyfta ditt hjärta, flytta axlarna bakåt och förlänga framsidan och baksidan av kroppen, minskar du ryggont och skuldra täthet, samtidigt som du ger energi och livskraft till både kropp och sinne.

10.15 Bjuds det på Yoga fika
Du serveras en grönsmootihe som är en fantastisk energikälla, det ger en balanserad försörjning av energi som också ger dig en längre uthållighet. Till den goda smoothien serveras du också en god rawfood kaka.

10.45 yinyoga med fokus på höfterna. 
I höfterna sitter ofta mycket spänningar, då vi har en förmåg att lagra obearbetad trauma och andra händelser just där. Höftöppnare kan hjälpa dig att lösa upp gamla spänningar och även lindra ryggbesvär och förbättra cirkulationen i benen. Enligt yogafilosofin kan både känslomässiga, fysiska och mentala spänningar lagras i området runt höft. Så det känns som en god ide att rensa där regelbundet.

12.00 vi går ut och äter lunch (ingår ej) eller kan du också ta med lunch.

13.00 Walking meditation.
Stillsam promenad med fokus på närvo och upplevelser

13.30 Yoga nidra och trummeditation
Yoga nidra är en guidad djupavslappning. På sanskrit betyder Nidra sömn och Yoga Nidra kallas ofta den sömnlösa sömnen då vi tas in i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn där kroppen går in i en djup form av avslappning. 
Här efter avslutar vi dagen.

Pris för detta evenemang- 695kr